safety my priority

Luderitz

Beweegbaar windscherm

Het Lüderitz windscherm van Verano is uniek in België en zeer populair! De kracht van dit windscherm is dat u het in of uit kunt schuiven. Heeft u behoefte aan een koel briesje? Dan schuift u het windscherm in. Wilt u uit de wind zitten? Dan schuift u het scherm heel gemakkelijk uit. Ideaal als terrasafscheiding of op het balkon.

De Lüderitz is ideaal als terrasafscheiding, tegen een balkonbalustrade, afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca. Bovendien is het mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen, waardoor de afscheiding zo breed kan worden als gewenst. 

Het Lüderitz windscherm kunt u naar uw eigen wens in- en uitschuiven. U bepaalt zelf de stand. Dit doet u door middel van de ingebouwde motor met slechts één druk op de knop. We hebben ook een variant met handbediening.

U bepaalt zelf hoe uw windscherm eruit komt te zien. De Lüderitz wordt standaard uitgevoerd in helder glas. Voor extra veiligheid kiest u voor een stevigere variant met dikker glas. Ook kunt u kiezen voor matglas, voor extra privacy. Op deze manier geeft u een eigen draai aan uw windscherm. 

U kunt kiezen voor een Lüderitz met gehard glas of gelaagd veiligheidsglas. Beide typen bieden bescherming tegen persoonlijk letsel, mocht er sprake zijn van glasbreuk. Echter, het windscherm moet dan niet hoger zijn dan 85 cm (gemeten vanaf vloerniveau en inclusief bewegende delen). Indien er achter en voor het windscherm een niveauverschil van meer dan 1 meter is, is er sprake van een doorvalrisico. In dat geval dient er uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden. 

Bekijk folder luderitz