safety my priority

Voorzetrolluiken

Heeft U een bestaande woning en wenst U toch rolluiken, dan kan dit met voorzetrolluiken. Voorzetrolluiken worden altijd uitgevoerd met aluminium geïsoleerde lamellen.

Voorzetrolluiken zijn er in verschillende kastvormen ( afgeschuind, halfrond of rond ) en verschillende kastgroottes, naargelang de hoogte van het rolluik. De rolluiken kunnen uitgevoerd worden in alle RAL kleuren.

Zij vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Zij zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Rolluiken geven U ook een veiliger gevoel, ze zijn inbraakwerend en geven u extra privacy ! (elektrisch bediende voorzetrolluiken zijn bovendien uitgerust met speciale optilbeveiliging !)

Rolluiken kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Voor elektrische bediening werken wij samen met SOMFY. Er is dan de mogelijkheid om uw rolluik te bediening met een drukknop per rolluik of U kan kiezen om deze uit te voeren met motoren voorzien van ontvangers om via afstandsbediening uw rolluiken te bedienen. Dit kan nu ook met de nieuwe generatie IO motoren, werkend op een nieuwe frequentie en voorzien van tweewegcommunicatie. In combinatie met bv een Connexoon of Tahoma centrale kan je dan via smartphone en tablet uw rolluiken en andere gaan bedienen en controleren van waar je ook maar bent ter wereld ! Hieraan gekoppeld is ook direct een klokfunctie waardoor je je rolluiken op en af kan laten gaan wanneer je bv met vakantie bent. Kortom, er zijn zeer veel mogelijkheden !