safety my priority

Inbouwrolluiken

Is uw woning nog uitgerust met oude houten- of pvc rolluiken ? Laat deze dan veranderen door aluminium geïsoleerde rolluiken. Deze rolluiken zijn vervaardigd uit dubbelwandig aluminium met tussenin PU-schuim.

Zij vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Zij zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Rolluiken geven U ook een veiliger gevoel, ze zijn inbraakwerend en geven u extra privacy !

Rolluiken kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Voor elektrische bediening werken wij samen met SOMFY. Er is dan de mogelijkheid om uw rolluik te bedienen met een drukknop per rolluik of U kan kiezen om deze uit te voeren met motoren voorzien van ontvangers om via afstandsbediening uw rolluiken te bedienen. Dit kan nu ook met de nieuwe generatie IO motoren, werkend op een nieuwe frequentie en voorzien van tweewegcommunicatie. In combinatie met bv een Connexoon of Tahoma centrale kan je dan via smartphone en tablet uw rolluiken en andere gaan bedienen en controleren van waar je ook maar bent ter wereld ! Hieraan gekoppeld is ook direct een klokfunctie waardoor je je rolluiken op en af kan laten gaan wanneer je bv met vakantie bent. Kortom, er zijn zeer veel mogelijkheden !