safety my priority

Valckenborgh nv is een gevestigd dynamisch bedrijf met een knowhow van reeds meer dan 75 jaar.
Al sinds 1938 plaatsen wij producten van hoge kwaliteit die voldoen aan onze strengste eisen. Vanzelfsprekend bieden wij bij deze producten een niet te evenaren service, uitgevoerd door onze technisch geschoolde plaatsers met een jarenlange ervaring.  Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties bieden wij op maat gemaakte oplossingen.

Daar wij onze garagepoorten, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen zorgvuldig selecteren uit het gamma van onze verschillende leveranciers, kan U rekenen op de beste garantievoorwaarden. Onze belangrijkste leveranciers zijn : Teckentrup, Stobag, Bubendorff, Seip, Somfy, Velux, Verano, Prostor, Corradi, Solisysteme

Deze website biedt U een beknopt overzicht van wat er door ons voor U gerealiseerd kan worden. Tijdens een bezoek aan onze showroom zal U er zich persoonlijk van kunnen overtuigen hoe gemotiveerd en klantgericht wij U toelichten en hoe U bijkomend advies krijgt bij uw geplande renovatie of nieuwbouw.

Geeft U de voorkeur aan een vrijblijvend en gratis bezoek bij U thuis, maak dan vandaag nog een afspraak via onze link contact . Ter plaatse kunnen wij samen met U de concrete mogelijkheden bespreken die daarna in onze toonzaal verder toegelicht en uitgewerkt kunnen worden.
Een gratis en vrijblijvend bezoek ter plaatse wordt uitgevoerd door één van de zaakvoerders zelf die zich kunnen beroepen op hun jarenlange ervaring in het vak.

Onze kracht is de hoge kwaliteit van het geleverde werk met een resultaat dat mag gezien worden en waar ook service centraal staat.